dilluns, 20 de juny del 2016

PROJECTE ELS DRACS

Enguany, per les jornades culturals que celebrem a l'escola, el tema ha estat "un mar de lletres". Aquesta proposició ens va fer pensar que una forma motivadora de treballar-ho era a partir de contes on aparaguessin personatges atractius pels nostres alumnes. A partir d' aquí varem fer un llistat de personatges per posteriorment realitzar una votació. El personatge guanyador va ser el drac. Ja teniem el nom de la nostra classe i podíem elaborar el projecte. 
Seguidament els vaig plantejar com podíem saber coses sobre els dracs i en aquesta conversa col·lectiva alguns nens van recordar que coneixien el drac de Comodo que havíem descobert a la nostra visita al Zoo i els dragonets que viuen a Corbera. Ara ja tocava decidir quines activitats podíem dur a terme i els nens van anomenar les següents: buscar informació i fotos per internet, portar contes, veure pel·lícules i fer dracs de plastilina.
A continuació podreu veure una mostra d'algunes de les activitats.Hem decorat la nostra porta Hem portat molta informació i fotos amb el que hem confeccionat un mural.

Hem fet dracs amb plastilina

La Nàstia ens ha portat en Roc i, per una estona, ens hem convertit en dracs...

Hem fet una exposició de contes i llibres que ens parlen de dracs i una altra exposició amb figures de dracs.Hem visitat els dracs orientals que hi ha exposats al menjador de l'escola.També hem fet activitats de lecto-escriptura relacionades amb el tema dels dracs.

Desitjo que us hagi agradat i visca el dracs i els pares i mares dels dracs!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada